Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Η Ενορία του Ι.Ν. Αγίων Αντωνίου & Χαραλάμπους εις Κρύα Ιτεών, στη Βουλγαρία (φωτογραφίες)

 
Γράφει ο Απόστολος Παπανίκος
Ένα υπέροχο τετραήμερο στη Βουλγαρία (11-14 Απριλίου 2018), πέρασαν 52 εκδρομείς συμμετέχοντας στο προσκηνυματικό ταξίδι που διοργάνωσε ο Ιερός Ναός της Ενορίας Αγίων Αντωνίου και Χαραλάμπους εις Κρύα Ιτεών Πατρών.
Επικεφαλής της εκδρομής ήταν ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Δημητρόπουλος ο οποίος είχε και την επιμέλεια όλης της διοργάνωσης.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε:

-Ξενάγηση στην πόλη της Σόφιας, (Κοινοβούλιο, Όπερα, Αρχαιολογικό Μουσείο). Προσκήνημα στον καθεδρικό Ναό του Alexander Nevsky, στο Ναό της Αγίας Σοφίας, στο ρωσικό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο Ναό της Αγίας Κυριακής κ.α.
-Ανάβαση στο όρος της Βίτοσα και προσκύνημα στη Μονή της Θεοτόκου του Dragalevtsi, το οποίο αποτελεί μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.
-Προσκήνημα στη Μονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Βachkovo.
-Ξενάγηση στην πόλη της ιστορικής Φιλιππούπολης, προσκύνημα στο Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και περιήγηση στην παλαιά πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα παλαιά αρχοντικά.
-Επίσκεψη στο Μπόροβετσ.
-Προσκήνημα στο πανέμορφο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου της Ρίλα.
Υπέροχες εικόνες, ευλογίες, μοναδικές εμπειρίες, άφθονο γέλιο, τραγούδι, πολύ παιχνίδι, γνωριμίες και φιλίες, συνέδεσαν το πάζλ και αυτής της αποδημίας, το οποίο όπως μαρτυρούν με πολύ ενθουσιασμό οι συμμετέχοντες, κατεγράφη επιτυχώς στις δραστηριότητες της ως άνω Ενορίας.
Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
















































































































































































































































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...