Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Λήξη Κατηχητικών Μαθημάτων με εκδρομή στο Ναύπλιο (φωτο)

Την λήξη των Κατηχητικών Μαθημάτων πραγματοποίησαν οι Νεανικές Ομάδες του Ιερού Ναού Αγίων Χαραλάμπους και Αντωνίου εις Κρύα Ιτεών των Πατρών πραγματοποιώντας εκδρομή στο Ναύπλιο, το Σάββατο 9 Μαΐου 2015.
Επισκέφθηκαν την ιστορική πόλη του Ναυπλίου, ενώ ξεναγήθηκαν στο Παλαμήδι όπου βρίσκεται το φρούριο και το μέρος όπου φυλακίστηκε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
Η εκδρομή περιελάμβανε επίσης προσκύνημα στις Ιερές Μονές του Οσίου Θεοδοσίου του Νέου στην Αργολίδα και Παναγίας της Φανερωμένης Χιλιομοδίου.
Η υπέροχη εκδρομή ολοκληρώθηκε με μία στάση στην όμορφη παραλία του Κιάτου........

Αξίζει να αναφερθεί ότι καθ΄ όλη την διάρκεια της εκδρομής υπήρξαν πολλές εκπλήξεις από τους Κατηχητές για τα παιδιά, δώρα, διαγωνισμοί, κληρώσεις, παιγνίδια, βραβεύσεις, ενθύμια κ.α. 
Λίγο πριν την άφιξη στην πόλη των Πατρών ο π. Ιωάννης  Δημητρόπουλος επισφραγίζοντας τις Κατηχητικές δραστηριότητες για τη χρονιά 2014-2015, μετέφερε τις ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου, απηύθυνε ευχαριστίες προς τους συνεργάτες του Κατηχητές, κ. Σπυρίδωνα Παναγιωτόπουλο, κ. Μαρία Κηπουργού, κ. Κωνσταντίνα Γεωργίου και πρεσβυτέρα Γεωργία Δημητροπούλου και ευχήθηκε σε όλους για ένα όμορφο καλοκαίρι, κοντά στο Χριστό και την Εκκλησία.

Φωτογραφίες: Πρεσβυτέρα Γεωργία Δημητροπούλου
















































































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...