Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού του Αγίου Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών


Ξεκίνησαν οι εργασίες για την εξωτερική θερμομόνωση του Ναού


Με τη Χάρη του Θεού, την ευλογία του Αγίου Αντωνίου, την ευχή και προσευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου, τα έργα για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού του Αγίου Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών συνεχίζονται.
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την εξωτερική θερμομόνωση του Ναού. 
Η σύγχρονη αυτή μέθοδος αντί κοινών εξωτερικών επιχρισμάτων, θα αποτελέσει την καλύτερη λύση για την προστασία του Ναού μας από υγρασίες, και από απώλειες θερμοκρασίας ενώ παράλληλα θα μας παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας.
Στο ιδιαίτερα αυτό δαπανηρό έργο θα συμβάλλουν οικονομικώς δυο ευλαβείς ψυχές οι οποίες επιθυμούν να διατηρηθεί η ανωνυμία τους, αφού θα καλύψουν οικονομικά ένα μεγάλο μέρος του.
Ως Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, και παρακαλούμε τον Άγιον Θεόν να τους χαρίζει υγεία και κάθε ευλογία.

διά  το Εκκλησιαστικόν Συμβούλιον & την Ερανική Επιτροπή 
π. Ιωάννης Δημητρόπουλος

Για όποιον θέλει να ενισχύσει ή να συνεισφέρει με οποιονδήποτε τρόπο (προσφορά οποιασδήποτε εργασίας ή προσφορά υλικών) στην ολοκλήρωση και αποπεράτωση του μοναδικού Ναού του Αγίου Αντωνίου στην πόλη των Πατρών μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:
 
Ταχυδρομική Διεύθυνση:
Ι.Ν. Αγίων Χαραλάμπους & Αντωνίου
Κρύα Ιτεών
26332 Πάτρα
Grecce

Ηλεκτρονική διεύθυνση:
ioannisdim@hotmail.gr

Τηλέφωνα
2610340902 και 6936581661

Μπορεί επίσης να καταθέτει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί ο Ναός μας, ενημερώνοντάς μας πάντα, για να λάβει και την ανάλογη απόδειξη.
Εθνική Τράπεζα

226/296222-53

ΙΒΑΝ GR0501102260000022629622253
 
swift code:ETHNGRAA



ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΓΙΕΣ
*Ανελκυστήρ ΑΜΕΑ (επείγον)
*Δάπεδο
*Ηχητική εγκατάσταση
 *Ξυλόγλυπτα
*Αγιογραφίες
*Κλιματισμός
κ.α.
Πως θα βρείτε το Ναό:

1. Κατευθυνόμενοι προς Πάτρα από την περιμετρική οδό, εισέρχεστε από την είσοδο του Γλαύκου και κατευθύνεστε προς την παραλία από τον παράλληλο δρόμο του ποταμού Γλαύκου. 100 Μέτρα πριν βγείτε στον τελευταίο δρόμο (λεωφόρο Ακτή Δυμαίων), στρίβετε δεξιά, στην οδό Ουρανού και αντικρίζετε το Ναό μας.
2. Από την Ακτή Δυμαίων, στο ύψος που ο ανισόπεδος κόμβος συνδέει το νέο λιμάνι με την περιμετρική οδό και στο ρεύμα προς Πάτρα, στρίβετε στην οδό Δημοκλέους όπου ακριβώς βρίσκεται η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της Nissan. Προχωρείτε όλο το δρόμο που οδηγεί στην οδό Αντιοχείας και στρίβετε δεξιά. Στα 70 μέτρα θα συναντήσετε την οδό Ύλου την οποία ανεβαίνοντάς την θα βρεθείτε στο Ναό μας.
 

πηγή: Ι.Ν. Αγίων Χαραλάμπους & Αντωνίου Κρύα Ιτεών Πατρών:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...