Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ο Τσιπρας αναγγέλει την ηλεκτρονική καρτα του πολίτη για το καλό μας. (Βίντεο)

 Γέροντας Παΐσιος:
Θά λένε: “ Ἔχετε δίκιο πού διαμαρτύρεστε, ὅμως ἔχετε μεγάλο ἐξωτερικό χρέος καί αὐτοί πού ἔχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν· γιά νά μή σᾶς ἐπιβάλλουμε ἄδικα μεγάλους φόρους κ.λπ. πρέπει νά ἀποδεχτεῖτε τό τέλειο σύστημα ἠλεκτρονικοῦ οἰκονομικοῦ ἐλέγχου, ἔτσι ὥστε νά βλέπουμε ποιοί εἶναι οἱ νομοταγεῖς πολίτες καί ποιοί οἱ φοροφυγάδες”.

Ταυτόχρονα θά παρέχουν μέσῳ τοῦ ἠλεκτρονικοῦ οἰκονομικοῦ συστήματος πολλές διευκολύνσεις καί προτεραιότητες,μέ τίς ὁποῖες θά ξεγελοῦν τόν κόσμο ὅτι θ᾽ ἀνακουφιστεῖ λίγο οἰκονομικά»
(Ἀπό τό βιβλίο τοῦ ἱερομονάχου Χριστοδούλου Ἁγιορείτου, Σκεῦος Ἐκλογῆς, Ἅγιον Ὄρος 1996, σ. 421).
Δείτε το βίντεο....


πηγή crankyfy


Ο Αλέξης Τσίπρας στην προεκλογική ομιλία του στο διαρκές συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων ανακοίνωσε την ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη... 
Με πρόσχημα την γραφειοκρατία, την διαφθορά και την διευκόλυσνση των πολιτών στις συναλλαγές τους με το δημόσιο ο Τσίπρας θα κάνει αυτό που δέν έκαναν αυτοί που κυβερνούσαν εώς τώρα, αυτό που επιβάλλει η Νέα τάξη πραγμάτων και η παγκόσμια κυβέρνηση.
Εάν βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και περάσει αυτό το φασιστικό καθεστώς που θα αναγκάσει όλους τους πολίτες να απολέσουν την ατομική τους ελευθερία και απο φυσικά πρόσωπα να μετατραπούν σε αριθμοί μεσα σε μιά ηλεκτρονική φυλακή θα μιλάμε για νίκη της αριστεράς; Οπως με το βραχιολάκι στους κρατούμενους λόγω του Ρωμανού; Αυτή θα ειναι η κυβέρνηση που θα σεβαστεί την ελευθερία του λαού;
πηγή oxistineapagosmiataxi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...