Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση νεολαίας της Ενορίας των Αγίων Χαραλάμπους & Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών (φωτο)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση νεολαίας της Ενορίας των Αγίων Χαραλάμπους & Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών. Τα παιδιά έψαλλαν, παρουσίασαν επίκαιρα θέματα και ποιήματα, παιδικές χορογραφίες, θεατρικά δρώμενα, καθώς επίσης, τραγούδια και Κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Επίκαιρη Ομιλία εκφώνησε ο Κατηχητής κ. Σπυρίδων Παναγιωτόπουλος ο οποίος διεύθυνε και την Βυζαντινή Χορωδία. Τα θεατρικά δρώμενα επιμελήθηκε η Κατηχήτρια κ. Μαρία Κηπουργού, ενώ τις παιδικές χορογραφίες επιμελήθηκε η πρεσβυτέρα Γεωργία Δημητροπούλου η οποία παρουσίασε και την όλη εκδήλωση. Πολύ όμορφα τραγούδησαν και τα παιδιά της Ευρωπαϊκής χορωδίας, με συνοδεία μουσικών οργάνων υπό την καθοδήγηση του π. Ιωάννου Δημητροπούλου προϊσταμένου του Ιερού Ναού, ο οποίος επισφράγισε την χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου και ευχαριστώντας τους συνεργάτες του Κατηχητές για το έργο που προσφέρουν στην Ενορία.

Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη προσέλευση του κόσμου που κατέκλυσε για ακόμη μια φορά τον Ιερό Ναό προκειμένου να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των νεανικών ομάδων.





















































































































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...