Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Κέικ με πορτοκάλι, κουβερτούρα και ξηρούς καρπούς (νηστίσιμο)

Κέικ με πορτοκάλι, κουβερτούρα και ξηρούς καρπούς (νηστίσιμο)


 
Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε ή να βαθμολογήσετε τη συνταγή.

εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υγρά σε ένα μπολ με το μίξερ και σε ένα άλλο ανακατεύουμε όλα τα στερεά με ένα κουτάλι.
  2. Ρίχνουμε τα υγρά μέσα στα στερεά και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι ή ένα σύρμα κουζίνας. Στο τέλος προσθέτουμε την κουβερτούρα, τα καρύδια και τις σταφίδες........
  3. Στρώνουμε ένα λαδόχαρτο σε ένα ταψάκι (και αυτό γιατί δεν ξεφορμάρεται εύκολα) και αδειάζουμε το μίγμα.
  4. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170C για μια ώρα. Ελέγχουμε με το μαχαίρι αν έχει ψηθεί. Σερβίρουμε αφού έχει κρυώσει καλά.
Προσοχή: Δεν ανοίγουμε την πόρτα του φούρνου τα πρώτα 45′ γιατί θα πέσει ο όγκος του κέικ.

πηγή talantoblog.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...