Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Πάτρα: Έφυγε απο την ζωή ο δικηγόρος Στυλιανός Μάλλιαρης

Πάτρα: Πέθανε ο δικηγόρος Στυλιανός ΜάλλιαρηςΑγαπητέ
Στυλιανέ Μάλλιαρη
«πορεύου εν ειρήνη»,
 στην Βασιλεία 
των Ουρανών
Αιωνία σου η μνήμη!

Σε ηλικία μόλις 31 ετών πέθανε ο πατρινός Στυλιανός Μάλλιαρης. Ο Στυλιανός ήταν δικηγόρος ενώ ήταν βαθιά θρησκευόμενος. Ο Στυλιανός "αφήνει πίσω του" το νεογέννητο μωράκι του, τη σύζυγο και την μητέρα του.

Από τα πιο νεανικά του χρόνια είχε συμμετάσχει σε πληθώρα μαθητικών χριστιανικών ομάδων, μέσα από την Δράση, μέσα από το Χρ. Οικοτροφείο αλλά και χριστιανικές κατασκηνώσεις.....


Σε χριστιανικά blogs όλοι αποχαιρετούν τον Στυλιανό με πόνο καρδιάς:


"Ο αγαπημένος μας φίλος με το γλυκό κι ευγενικό του χαμόγελο, τα πολλά χαρίσματα και αρετές, ο αδελφός μας Στυλιανός Μάλλιαρης, έφυγε σήμερα από κοντά μας...
 
Το ομαδόπουλο με το ζωηρό βλέμμα και ανήσυχο πνεύμα, ο ομαδάρχης μας που διηκόνησε θυσιαστικά και με αγάπη στην κατασκήνωσή μας, ο πάντα δραστήριος και ζωντανός Στέλιος μας αγωνίστηκε και δοκιμάστηκε πολύ στη ζωή του.

Προσευχόμαστε θερμά ο Θεός του ελέους και των οικτιρμών να τον αναπαύσει από τους κόπους του και να του χαρίσει να ζήσει μέσα στη ζεστασιά της οικογένειας των Αγίων Του.
Εμείς θα τον θυμόμαστε πάντα με απέραντη αγάπη. Ας είναι αιωνία του η μνήμη."


Ο Στυλιανός Μάλλιαρης πρόσφατα είχε γράψει και για τα σοβαρά προβλήματα της χώρας:



"Η σοβούσα κρίση δε πρέπει να εξελιχθεί σε αφορμή για μια νέα εθνική καταστροφή. Υπάρχει ο δρόμος της υπομονής, της καρτερικότητας, της προσευχής και της εθνικής μετάνοιας. Τέρμα πια στην ρεμούλα, τέρμα πια στα λαδώματα, μηδενική ανοχή στην παρανομία, καμία διευκόλυνση στην φοροδιαφυγή. Η αλλαγή θα έρθει από το άτομο. Δεν περιμένω κανένα εθνικό φωστήρα να ηγηθεί. Στην παρούσα φάση, η πολιτική δεν είναι μόνο μια άσκηση της τέχνης του εφικτού. Είναι πλέον μεταφυσική εργασία και απαιτεί επίκληση της Δύναμης που ξεπερνά τα ανθρώπινα. Κύριε ελέησον. Αν ακόμα βλέπεις στο ελληνικό έθνος τη δύναμη να ξεπεράσει τα εφήμερα, Κύριε σώσε μας."

Στυλιανός Μάλλιαρης


Η εξόδιος Ακουλουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 4 μ.μ.


Γιάννης Πομώνης

πηγή panagiaalexiotissa

/pelop.gr/  

anastasiosk.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...