Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ!

1Η Ερικα Νιγκρέλι, καθηγήτρια σε γυμνάσιο του Μιζούρι Σίτι, ήταν στην 36η εβδομάδα της κύησής της και περίμενε πλέον τον «πελαργό» παραδίδοντας τα τελευταία μαθήματα πριν φτάσει στον τοκετό.

Μέσα στην τάξη της ήταν που εντελώς απρόσμενα κατέρρευσε, προκαλώντας σοκ σε μαθητές και συναδέλφους. Παρά το ότι της παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση η Ερικα δεν επανήλθε, κάτι που συνεχίστηκε και μετά την άφιξη ασθενοφόρου και την εσπευσμένη μεταφορά της σε παρακείμενο νοσοκομείο...


Αμέσως οι γιατροί προχώρησαν σε μετά θάνατον καισαρική και κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο ζωντανή την κόρη της.

Αυτό που πραγματικά εκπλήσσει είναι το γεγονός ότι μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης οι γιατροί δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια αναζωογόνησης της Ερικα και τελικά κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Οπως σημειώνουν οι ειδικοί, το μεγαλύτερο μέρος αυτής της διάσωσης οφείλεται στην εξειδικευμένη νοσοκόμα του σχολείου που έκανε μεθοδικά καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στην γυναίκα μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου. «Δεν φοβήθηκα ... ήξερα τι έπρεπε να κάνω και οι βοηθοί μου ήταν εκπληκτικοί», αρκέστηκε να σχολιάσει η Τζένιφερ Λονγκόρια για την συμβολή της.

Το μωρό και η μητέρα έμειναν επί τρεις μήνες στην μονάδα εντατικής θεραπείας και είναι μία χαρά στην υγεία τους.



Woman Dies, Comes Back to Life After Having Baby από CDemo83
 πηγή panagiaalexiotissa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...