Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ο κόσμος πεινάει και η Πάτρα καρναβαλεύει

Του Χρήστου Δημητροπούλου
 
Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που άνθρωποι δίπλα μας αδυνατούν να βρουν ένα πιάτο φαγητό, κρυώνουν διότι δεν είναι σε θέση να βρουν τα χρήματα για πετρέλαιο, μένουν δίχως ρεύμα γιατί δεν μπορούν να το πληρώσουν, η Πάτρα μας έχει τα χρήματα για Καρναβάλια.
Η ανεργία που ...
μαστίζει τη χώρα μας έφτασε σε υψηλά επίπεδα και η άνοδος συνεχίζεται.
Λυπάμαι πραγματικά. Η Πάτρα έχει άπειρα προβλήματα σοβαρά, όπως σκουπίδια - καθαριότητα, δρόμοι για γαϊδούρια, έλλειψη φωτισμού, απλήρωτοι δημοτικοί υπάλληλοι και πολλά-πολλά άλλα.
Με έκπληξη, άκουσα το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων πατρινού τηλεοπτικού σταθμού που δημοσιογράφος καυχιόνταν πως τα φετινά έξοδα του Πατρινού Καρναβαλιού μειώθηκαν φέτος στα 400.000 χιλιάδες ευρώ. Μείωση κατά ογδόντα τα εκατό από τα έξοδα του Πατρινού Καρναβαλιού του 2010. Δηλαδή το 2010 ξοδέψαμε μόνο 2.000.000 εκατομμύρια ευρώ.
Από το 2009 που υποτίθεται βρισκόμαστε σε κρίση οικονομική, η Πάτρα φορολογεί τραγικά τον Πατρινό για να κάνει πλούσια καρναβάλια.
Είμαστε πραγματικά άξιοι των Παθών μας και επειδή δηλώνω άρνηση σε αυτά τα καρναβάλια, θέλω να απαντήσω σε μια γελοία δήλωση ενός Συριζαίου Βουλευτή.
Αφού οι Χριστιανοί πρέπει να φορολογούνται για να πληρώνονται οι παπάδες, τότε και οι καρναβαλιστές να  καλύψουν τα έξοδα του καρναβαλιού.
Σκεφτείτε με αυτά τα πεταμένα χρήματα αν τα μοίραζε ο δήμαρχος σε ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη πόσα χαμόγελα θα δημιουργούσε. Νομίζω πολύ περισσότερα από αυτά που θα δούμε στις μέρες των καρναβαλιών.

 Σχόλιο Αναγνώστη

 Ποιά χαμόγελα του Καρναβαλιού;;; Χαμόγελα του κανιβαλισμού θέλετε να πείτε!!! Και κλάματα για τα ταλαιπωρημένα παιδιά που θα χορεύουν αλλόκοτα, θα γυρνούν στους δρόμους μεθυσμένα σαν ξεκούρδιστα παιχνιδοζωάκια. Κλάματα για τις εκτρώσεις που θα ακολουθήσουν. Κλάματα για τις παιδικές ψυχές που θα μολυνθούν στα σχολικά, αλλά και σε κάθε είδους αποκριάτικα πάρτυ. Κλάματα για τα ξεσαλόματα και τα μεθύσια που θα οδηγήσουν σε κάθε είδους παραλογισμούς ή ακόμα και σε διάλυση σπιτιών......

Λεφτά για να βγάλουμε τα μάτια μας υπάρχουν......

Μόνο να μας πει ο δήμαρχος πόσα λεφτά από τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη, θα διαθέσει στους φτωχούς και γενικά σε κοινοφελεις σκοπούς..........

 πηγή panagiaalexiotissa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...