Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ο Θ. Κολοκοτρώνης πολέμαγε πρώτα για την Πίστη και μετά για την Πατρίδα

Την ώρα που η συγκυβέρνηση των τριών πολιτικών κομμάτων έχει φέρει σε οικονομική απόγνωση τον Έλληνα πολίτη, κατετέθη ερώτηση στον Υπουργό Παιδείας, από τις Βουλευτές του ΔΗΜ.ΑΡ Μαρία Ρεπούση και Μαρία Γιαννακάκη, ζητώντας επί της ουσίας το μάθημα των θρησκευτικών να γίνει προαιρετικό ακόμη και για τους ορθοδόξους μαθητές!
Είναι, ενδεικτικό το θράσος των ανιστόρητων αυτών εθνομηδενιστών, ότι προχωρούν στην προκλητική αυτή ενέργεια την ίδια ώρα που κάνουν,
υποτίθεται, διάλογο με την επίσημη Εκκλησία για τις σχέσεις της με την αριστερά.
Οι αγνώμονες βουλευτές μιλούν εκ του ασφαλούς σήμερα. Διότι, λησμονούν ότι η απελευθέρωση της Ελλάδος ξεκίνησε από έναν Δεσπότη – τον Παλαιών Πατρών Γερμανό – και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης έλεγε, πρώτα πολεμούμε για την Πίστη και μετά για την Πατρίδα!
Αύριο 4 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται 170 χρόνια από την κοίμηση του Γέρου του Μωριά. Σήμερα στον Μητροπολιτικό Ναό των Πατρών τελέσθηκε Αρχιερατικό Ιερό Μνημόσυνο στη μνήμη του.
Και έρχεται η κάθε μία κυρία με τα λακόστ, τα τζίπ τα αρώματα και τους 1500 περίπου σταυρούς προτίμησης, να πουν, ότι δεν θέλουν να μαθαίνουν τα παιδιά μας τα ιερά γράμματα.
Αλέξ. Κ. Κολλιόπουλος 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...