Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Έναρξη Κατηχητικών μαθημάτων για τη νέα χρονιά 2012-2013 στην Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Κρύα Ιτεών Πατρών (φώτο)

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Κρύα Ιτεών Πατρών , η έναρξη των Κατηχητικών Μαθημάτων για την Κατηχητική Χρονιά 2012-2013, με την ακολουθία του Αγιασμού. 
Μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα ο π. Ιωάννης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού, παρουσίασε στα παιδιά το σύνθημα της νέας Κατηχητικής Χρονιάς «Σκόρπιζε Αγάπη!!!» το οποίο όπως είπε, η ομάδα των Κατηχητών το επέλεξε με αφορμή τις δύσκολες ημέρες εξαθλίωσης που αντικρίζουμε καθημερινά γύρω μας. "Ο Χριστός παιδιά μου, από μας ζητεί πρώτα να δείξουμε το παράδειγμα. Επιθυμεί να βλέπει εσάς που είστε δικά Του παιδιά να σκορπίζετε αγάπη στους πονεμένους και κατατρεγμένους αδελφούς μας" είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.
Ευχαρίστησε επίσης τους γονείς, διότι για μια ακόμη φορά  εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στο Χριστό και την Εκκλησία, εξέφρασε τη χαρά του για τα νέα πρόσωπα που προσήλθαν και γράφηκαν φέτος στις Κατηχητικές Ομάδες και τέλος μετέφερε στα παιδιά τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου.
Τα Κατηχητικά Μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο από τους Κατηχητές π. Ιωάννη Δημητρόπουλο, πρεσβυτέρα Γεωργία Δημητροπούλου, πρεσβυτέρα Πετρούλα Σταμοπούλου κο Γεώργιο Σπυρόπουλο και κα Μαρία Κηπουργού, στον Ιερό Ναό.

Μετά τις εγγραφές επακολούθησε κέρασμα σε όλα τα παιδιά και τους παρευρισκομένους γονείς. 





















 
πηγή agiosharalabos
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...