Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEirKVF6u6wQ2OQUJ6EjrMq_eDaMoZvoRWChhxCaGUuNm9aE3U9Hg3959UuLIStjeFjaThYDB1TS_3be6l8fq-pulccGuY0xbcljYFHi4TgIoe3PlNN6o5pSu5ScKSMuftTfx-blNmISo58/s1600/gerontas+paisios+-+180%25284%2529-746159.jpg«Το Γένος μας θα μεγαλώσει. Κι αυτό παρά που οι τάχα φίλοι μας θα θέλανε πάρα πολύ να το τσαλακώσουνε! Ο Θεός δεν θα το επιτρέψει! Και σύντομα η Τουρκία θα καταστραφεί! Έρχεται μεγάλη μπόρα, που θα μας αγγίξει, χωρίς όμως και να μας καταστρέψει.   Ύστερα απ’ την μπόρα αυτή ο Χριστός θα επέμβει με την Χάρη Του. Και τότε
όλοι οι άνθρωποι θα πιστέψουνε!». Η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» σε σημερινό της δημοσίευμα, αναφέρει κάποιες από τις προφητείες του γέροντα Παΐσιου.

Ο γέροντας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανέφερε:
«Άμα γίνει πόλεμος, τότε οι μισοί Έλληνες θα πεθάνουνε απ’ τον φόβο τους και οι άλλοι μισοί θα παρακαλάνε να πέσει καμιά μπόμπα να τους ξεκάνει μια ώρα αρχύτερα! Τόσο πολύ άλλαξε ο κόσμος, με όλες αυτές τις ανέσεις και τις πολυτέλειες. Γι’ αυτό και ο καλός Θεούλης θα κάνει έτσι που να αποφευχθεί η σύγκρουσή μας με την Τουρκία και που οι Μεγάλες Δυνάμεις να μας δώκουνε την Κωνσταντινούπολη!».

Εκτός αυτού όμως, είχε πει:
«Λίγο πριν από τον Μεγάλο Πόλεμο θα υπάρχει κακομοιριά στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη! Η Ευρώπη δεν θα μας προσφέρει τίποτα! Έρχεται μόνο για να μας κλέψει την Πίστη μας και την Ψυχή μας!».

Για να καταλήξει το δημοσίευμα ότι ο γέροντας Παΐσιος είχε πει: «Όταν η Τουρκία πιστέψει πως έγινε πια υπερδύναμη, τότε θα μας χτυπήσει και θα μας πάρει μάνι-μάνι δύο νησιά!...
Αλλά όμως τότε οι Ρώσοι θα έρθουνε να μας βοηθήσουνε και θα χτυπήσουνε τους Τούρκους! Θα γίνει πόλεμος, που θα εμπλακούνε και 7 δυτικά κράτη και θα χυθεί πολύ-πολύ αίμα… Η Ελλάδα όμως δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο τούτο! Και έτσι θα πάρουμε πίσω την Πόλη! Από τους Τούρκους το ένα τρίτο θα χαθεί, το άλλο τρίτο θα φύγει πέρα απ’ την Άγκυρα και το τελευταίο τρίτο θα βαπτιστούνε Χριστιανοί!». 
πηγή agioritikovima
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...