Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ-ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!


ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΣ: "ΘΑ ΧΩΡΗΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ"...

ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕ ΔΙΑΡΚΩΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΣΜΟ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ
ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΩΡΗΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. ΘΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ 'ΚΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ.

Ένας αδελφός ρώτησε τον Γέροντα για τα γεγονότα στη Σερβία κι εκείνος, μεταξύ άλλων, είπε:
Οι Ευρωπαίοι τώρα κάνουν χάρη στους Τούρκους και ανεξαρτοποιούν τα κρατίδια όπου ζουν οι μουσουλμάνοι (Βοσνία - Ερζεγοβίνη)। Βλέπω όμως να διαλύουν την Τουρκία με ευγενικό τρόπο: Θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι και θα ζητήσουν οι Ευρωπαίοι να ανεξαρτητοποιηθούν και τα έθνη αυτά. Θα πουν τότε στην Τουρκία : «Εμείς σου κάναμε το χατίρι εκεί, πρέπει τώρα, κατά τον ίδιο τρόπο να ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι. Έτσι ευγενικά θα κομματιάσουν την Τουρκία.

Πηγή:katinapoume.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...