Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Εκδήλωση με την ευκαιρία της λήξεως των Κατηχητικών Μαθημάτων Ι.Ν.ΑΓ. Χαραλάμπους Κ. Ιτεών για τη χρονιά 2011-2012

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα χαράς και ενθουσιασμού, πραγματοποιήθηκε χθες 4 Ιουνίου η λήξη των μαθημάτων των Κατηχητικών Ομάδων της Ενορίας Αγ.  Χαραλάμπους Κ. Ιτεών - Πατρών.
Ήταν μια λιτή αλλά γεμάτη κέφι και ζωντάνια εκδήλωση, που περιελάμβανε παιχνίδια, τραγούδια, σατυρικά σκέτς μέσα από τη μαθητική ζωή και προβολή video από εκδηλώσεις, εκδρομές, και άλλες δραστηριότητες της Κατηχητικής περιόδου 2011-2012.
Η εκδήλωση περιελάμβανε επίσης βραβεύσεις μαθητών οι οποίοι είτε συμμετείχαν ανελλιπώς στα Μαθήματα, είτε διέπρεψαν σε διαγωνισμούς που έλαβαν χώρα μέσα στα πλαίσια της φετινής Κατηχητικής χρονιάς.
Την παρουσίαση της εκδηλώσεως έκανε ο π. Ιωάννης Δημητρόπουλος, προϊστάμενος του Ναού, ο οποίος δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του, στους πολύτιμους συνεργάτες του Κατηχητές, πρεσβυτέρα Γεωργία Δημητροπούλου, πρεσβυτέρα Πετρούλα Σταμοπούλου και Γεώργιο Σπυρόπουλο καθώς και στον Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο με τις ευλογίες και την αγάπη του οποίου έχει στεφθεί με επιτυχία όλη αυτή η τριετής προσπάθεια.
Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του ο Γυμνασιάρχης του 19ου Γυμνασίου Πατρών κος Ιωάννης Λιτσαρδόπουλος και τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τη συμβολή του στις ανάγκες των μικρών θεατρικών σκετς.
 Μετά το τέλος της εκδηλώσεως, μοιράστηκαν στους μαθητές αναμνηστικά δώρα και αναψυκτικά ενώ ανακοινώθηκε και ημερήσια εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί για τα παιδιά, στις 23 Ιουνίου σε Μοναστήρια της Βοιωτίας και όχι μόνο.
Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση και το VIDEO με τίτλο "ΣΤΙΓΜΕΣ που ζήσαμε στις Κατηχητικές Ομάδες Αγίου Χαραλάμπους στα Κρύα Ιτεών (2011-2012)" που επιμελήθηκε ο Κατηχητής κος Γεώργιος Σπυρόπουλος. 













































πηγή agiosharalabos.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...