Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Μια συνέντευξη "φωτιά και λάβρα" του ομογενή Ρώσου βουλευτή Ιβάν Σαββίδη που κανένα μεγάλο κανάλι δεν μετέδωσε!!! Τυχαίο;;

Μια συνέντευξη "φωτιά και λάβρα" του ομογενή Ρώσου βουλευτή Ιβάν Σαββίδη στη Κρήτη, ρίχνει φως στα "έργα και τις ημέρες" του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, σε ότι αφορά τόσο την προαποφασισμένη παράδοση του δημοσιονομικού ελέγχου της χώρας στο ΔΝΤ, όσο και στα όσα απίστευτα διαδραματίστηκαν στο ταξίδι του στην Μόσχα τον Φεβρούάριο του 2010.
 Έκανε ό,τι του έλεγαν οι Αμερικάνοι και οι Γερμανοί», ενώ όπως συμπλήρωσε στην συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό κανάλι ΚΡΗΤΗ TV, «στην Ελλάδα η κυβέρνηση σήμερα είναι των Γερμανών και η Μέρκελ πέτυχε ό,τι δεν είχε πετύχει ο Χίτλερ, για να την κατακτήσει και να πάρει τα πετρέλαια που έχει η νότια Κρήτη».
Επιπλέον ο Ιβάν Σαββίδης αποκαλύπτει μία ακόμη άγνωστη πτυχή του ελληνικού οικονομικού δράματος, αφού σύμφωνα με τον Ρώσο βουλευτή η ελληνική κυβέρνηση αρνήθηκε ακόμα και την έκδοση ομολόγων από τους Έλληνες της διασποράς στη Ρωσία:
«Δεν είπε ο Γ. Παπανδρέου ξεκάθαρα το "όχι" στα ομόλογα. 
Απλά δεν απάντησε ποτέ !»,
Δείτε το βίντεο



 πηγή ellinilatris.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...