Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κατηχητικών Ομάδων της Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Κρύα Ιτεών

 


 107 παιδιά, μέλη των Κατηχητικών Ομάδων της Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Κρύα Ιτεών, στην κυριολεξία χθες το απόγευμα μας μετέφεραν σε άλλους κόσμους.
 Μας άλλαξαν τη διάθεση, παρουσιάζοντάς μας το πραγματικό μήνυμα της Εορτής των Χριστουγέννων και διακωμωδώντας τα κακώς κείμενα της επικαιρότητος και γενικότερα της εποχής μας.
 Βεβαίως για ακόμη μια φορά ο χώρος του Ναού, φάνηκε πολύ μικρός για να φιλοξενήσει μια τέτοια εκδήλωση, εφόσον όσοι παρευρέθησαν για να απολαύσουν και να χειροκροτήσουν τα παιδιά μας, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο δημιουργώντας το αδιαχώρητο.
  Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδηλώσεως κυριαρχούσε ο νεανικός παλμός, η ζωντάνια, ο ενθουσιασμός, το γέλιο, χαρακτηριστικά που αντικατόπτριζαν τόσο τον εσωτερικό κόσμο των παιδιών, όσο και τη χαρά τους για το μεγάλο γεγονός που εξυμνεί η Εορτή της Γεννήσεως του Χριστού.
 Το πρόγραμμα της εκδηλώσεως περιελάμβανε: επίκαιρους Βυζαντινούς ύμνους τους οποίους έψαλλε ο πρωτοψάλτης του Ναού μας κ. Στυλιανός Νικολόπουλος, τραγούδια και κάλαντα, ποιήματα, χορευτικό με χριστουγεννιάτικες χορογραφίες, θεατρικά χριστουγεννιάτικα σκετς και επίκαιρη ομιλία που εκφώνησε ο εφημέριος του Ναού μας π. Σταύρος Καλαμπαλίκης.
 Την παράσταση έκλεψε, ένα χιουμοριστικό σκετς το οποίο έγραψαν και σκηνοθέτησαν οι μαθητές του τμήματος του Γυμνασίου και του Λυκείου, το οποίο ερμήνευσαν οι ίδιοι με ιδιαίτερη επιτυχία και σκόρπισαν άφθονο γέλιο στους παρευρισκομένους.
 Την επισφράγιση της εορτής έκανε ο προιστάμενος του Ναού μας π. Ιωάννης Δημητρόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου, αναφέρθηκε στους συνεργάτες του και στο έργο που επιτελούν στις Κατηχητικές Ομάδες, και ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδηλώσεως και Κατηχητές, κ. Γεώργιο Σπυρόπουλο, πρεσβυτέρα Πετρούλα Σταμοπούλου, πρεσβυτέρα Γεωργία Δημητροπούλου.
 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Ομπλού, π. Νεκτάριος Κωτσάκης, ο π. Ειρηναίος Σωτηρόπουλος, ο π. Χριστόδουλος Ζώης, ο π. Βασίλειος Δημητρόπουλος, ο π. Βασίλειος Σταμόπουλος, ο διάκονος π. Ιωσήφ Μήλιας, ο διάκονος π. Αντώνιος Ρηγόπουλος, ο Γυμνασιάρχης του 19ου Γυμνασίου κ. Ιωάννης Λιτσαρδόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Νεαπόλεως κ. Γεώργιος Ασημακόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρύα Ιτεών κ. Ιωάννης Τίτος, καθώς και μέλη των Κατηχητικών Ομάδων των ενοριών, Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου και Παναγίας Αλεξιωτίσσης.
 Στο τέλος της εκδηλώσεως, μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά.
Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...